Betonreparatie met 30 jaar garantie

Kriztal® maakt duurzame en milieuvriendelijke betonreparatie mogelijk

Beton is en wordt in bijna elk bouwwerk toegepast. Denk hierbij aan balkons, bruggen, galerijen, parkeergarages, viaducten enzovoort. Voor onderhoud en een betonreparatie is het dan ook een must, om over gedegen kennis van het materiaal én de toepassingen te beschikken. Betonschade kan op verschillende manieren ontstaan. Om verdergaande schade tegen te gaan is het noodzakelijk, dat de schade wordt hersteld op een deskundige wijze. Of het nu gaat om scheurvorming in beton of “betonrot”. In beide gevallen dient het vakkundig en vooral duurzaam te worden hersteld.

Kriztal® pakt de daadwerkelijke oorzaak aan

Bij een betonreparatie is het niet alleen zaak om het beton visueel te repareren. Het is vooral belangrijk om bij een betonreparatie de oorzaak duurzaam te verwijderen en wel op zo’n wijze, dat het beton niet opnieuw zal scheuren of last zal krijgen van “betonrot”. Vanuit onze organisatie worden daarom niet alleen de zichtbare delen hersteld, maar juist de daadwerkelijke oorzaak aangepakt om beton duurzaam te repareren.

Herstel scheuren in beton, betonrot, balkonnen en galerijen

Betonreparatie vindt bij veel bedrijven plaats door scheuren te injecteren met vloeibare epoxyhars. Door op deze wijze te repareren mag de scheur niet verbreden. Wij zijn van mening dat scheuren het beste gerepareerd kunnen worden met materialen die overeenkomen met beton. Hierbij mag een scheur zelfs verbreden! Onze gecertificeerde specialisten kappen de gehele scheur open en reinigen deze onder hoge druk. Door gebruik te maken van Kriztal® Barri en Kriztal® 1 zorgen zij er voor, dat het bestaande beton en de betonreparatie één geheel worden.

Niet alleen voor herstel van scheuren, maar ook voor duurzaam stoppen van betonrot en betonherstel balkonnen en galerijen hebben wij een duurzame en milieuvriendelijke oplossing ontwikkeld. Wij maken hierbij gebruik van verschillende Kriztal® producten. Kriztal® bevat geen schadelijke kunststof componenten, silanen, metalen of chloriden. Kriztal® is niet giftig en milieuvriendelijk.

Kies ook voor een betonreparatie met 30 jaar garantie

Wilt u als bedrijf of particulier meer informatie over de vele toepassingsmogelijkheden van Kriztal®? Neem dan contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact