Certificering en unieke garantie Kriztal®

Unieke garantie Kriztal®

30 Jaar garantie op de duurzame werking van Kriztal®

Wanneer u wordt geconfronteerd met vochtdoorslag, kelder onder water, water in de kelder of een lekke kelder of souterrain, dan kan een door Kriztal® vakbedrijf dit probleem adequaat en duurzaam voor u oplossen. Om de kwaliteit van onze werken te waar te kunnen maken werken wij met korte lijnen, de mensen waar u dan contact mee onderhoud beschikken dan ook over de nodige bouwkundige kennis.

Wij hebben dan de zekerheid, dat de Kriztal® vak bedrijven beschikken over een ruime bouwkundige kennis van zowel oude als nieuwe bouwconstructies. Op basis van jarenlange ervaring en training weten de specialisten van deze vakbedrijven te achterhalen wat de werkelijke oorzaak is van een lekkage en hoe ze deze duurzaam kunnen verhelpen. Onze gekwalificeerde specialisten lossen de oorzaak van een lekkage op!

Kriztal® ontwikkeld door vakmensen voor vakmensen

Op de uitgevoerde werken wordt een duurzame garantie van dertig jaar gegarandeerd op de werking van Kriztal® . Deze unieke garantie wordt schriftelijk afgegeven. Deze garantie kan worden gegeven, omdat Kriztal® blijft doorwerken in de herstelde constructies. Voor meer informatie raadpleegt u de rubriek  contact