Kelders waterdicht maken met Kriztal®

30 Jaar garantie op de werking van Kriztal®

Heeft u een lekke kelder? Staat er water in uw kelder? Of zijn de muren van uw kelder vochtig en ruikt het muf in huis? Neem voor het duurzaam oplossen van dit probleem dan contact op met Kriztal®, want kelders waterdicht maken op een milieuvriendelijke wijze is onze specialiteit. De door Kriztal® gecertificeerde bedrijven maken door het gehele land kelders, die lek zijn of waar zelfs water in staat, dagelijks duurzaam waterdicht volgens een beproefde methodiek. Dit geldt ook voor het permanent verhelpen van optrekkend vocht.

Water in uw kelder?

Souterrains en kelders waterdicht maken is ons dagelijks werk en wij zijn daar dan ook goed in. Wij geven op Kriztal® een garantie van 30 jaar op de werking van Kriztal®. Onze gecertificeerde bedrijven hebben meer dan 35 jaar ervaring met het waterdicht maken van kelders en souterrains. Bij Kriztal® hebben wij er voor gekozen om de oorzaak aan te pakken. Wij werken van binnenuit op een door ons zelf ontwikkelde werkwijze. De door Kriztal® behandelde onderdelen worden ondoordringbaar voor vocht. Zelfs stromend water stoppen wij. De door Kriztal® ontwikkelde methodiek is in de loop der jaren verder doorontwikkeld. In tegenstelling tot de twee componenten injecteren methode worden scheuren en gaten door ons uitgekapt, alvorens deze vakkundig waterdicht te maken.

Stilstaand water dat in een kelder staat kan voor veel problemen zorgen. Denk maar aan optrekkend vocht, vieze geurtjes en niet te vergeten uw gezondheid. Er moet hier dus beslist iets aan gedaan worden. Voor de gecertificeerde bedrijven Kriztal® is water geen probleem. Sterker nog. Voor de werking van onze materialen hebben zij juist water nodig. Zonder water kunnen zij uw kelder niet dichten. Water in de kelder is voor ons werk dan ook een middel om de lekkage te stoppen. Wij maken kelders waterdicht en kunnen 30 jaar garantie geven op de werking van Kriztal®.

Kriztal® is milieuvriendelijk en bevat geen kunststoffen

Voor de gecertificeerde bedrijven van Kriztal® is kelders waterdicht maken hun dagelijks werk. Wij stoppen lekkages en optrekkend vocht duurzaam op een milieuvriendelijke manier. Laat ook uw kelder waterdicht maken en het leefklimaat in uw woning optimaliseren. Raadpleeg voor informatie of een vrijblijvende afspraak op locatie de rubriek contact