Keldervloer ontstaan scheuren, vochtplekken en lekkages

Het beste is om de keldervloer in zijn geheel aan te pakken

Wanneer spontaan een scheur of vochtplek in een keldervloer ontstaat, moet deze beslist zo snel mogelijk gerepareerd worden, want anders ontstaan er op termijn gegarandeerd lekkages. Het spontaan ontstaan van een scheur of vochtplek in een keldervloer staat namelijk niet op zichzelf. Dit is een signaal dat er iets aan de hand is met uw keldervloer. De kans is dan ook reëel dat er op korte termijn meerdere scheuren of vochtplekken zullen volgen en u te maken krijgt met een lekke kelder.

Oorzaak ontstaan scheuren of vochtplekken in keldervloer

Probeer de oorzaak te achterhalen van het ontstaan van scheuren in uw keldervloer. Heeft het waterschap de grondwaterstand verlaagd of verhoogd? Hierdoor kunnen in uw keldervloer drukverschillen zijn gaan optreden met alle negatieve gevolgen van dien. Ligt het aan de kwaliteit van de keldervloer of loopt er een leiding onder uw keldervloer die is gaan lekken? Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Kijk ook goed of in de wanden van uw kelder scheuren of vochtplekken zijn ontstaan. Indien niet, dan hoeft u hier niets aan te doen.

Schakel expertise in van een door Kriztal® gecertificeerd bedrijf

Om vast te stellen wat de oorzaak is van het spontaan ontstaan van een scheur in de keldervloer kunt u de hulp inschakelen van een expert van Kriztal®. Hij kan voor u in kaart brengen wat de oorzaak van de scheur in de keldervloer is. Wanneer reparatie nodig is adviseren wij u te kiezen voor een permanente en duurzame oplossing van uw keldervloer, want tegenwoordig kan een keldervloer met Kriztal® duurzaam waterdicht gemaakt worden.

Werkwijze en 30 jaar garantie op de duurzame werking van Kriztal®

Wij herstellen en bewerken de gehele keldervloer inclusief de kim. De kim is de kwetsbare overgang tussen de vloer en wanden waar veel lekkage en vochtproblemen ontstaan. Door ook de kim te verstevigen en in nieuwstaat te brengen ontvangt u van het Kristal® gecertificeerd bedrijf een garantie van maar liefst 30 jaar op de duurzame werking Kriztal® . Mocht u ooit besluiten om uw huis te verkopen, dan blijft de garantie van kracht.

Bel voor meer informatie over het oplossen van scheuren en vochtplekken in uw keldervloer  telefoon 085 – 0653465 of stuur een e-mail naar contact