Lekke kelder Dordrecht zorgt voor water in kelder

Veel voorkomend probleem in Zwijndrecht Papendrecht Sliedrecht

In Dordrecht en omgeving hebben een groot aantal woningen en gebouwen te maken met een lekke kelder. Het gevolg is, dat het wooncomfort hier ernstig onder te lijden heeft, omdat water in een kelder zorgt voor een penetrante geur in het hele huis. Bovendien kan een lekke kelder als woonruimte niet gebruikt worden en dat vermindert de waarde van een pand. Dat is doodzonde, want kelders zijn vandaag de dag bij uitstek geschikt om getransformeerd te worden tot een luxe souterrain, kantoor, man-cave, televisiekamer, muziekkamer of fitnessruimte.

Water in kelder Dordrecht kan duurzaam verholpen worden

Een ernstig vochtprobleem als een lekke kelder Zwijdrecht, Papendrecht Sliedrecht kan dankzij de introductie van Kriztal® duurzaam worden opgelost. Wanneer een door Kriztal® gecertificeerd bedrijf de oorzaak van uw lekke kelder in Dordrecht heeft gevonden en opgelost wordt uw kelder volgens een gestandaardiseerde en beproefde methode met Kriztal® behandeld. Het eindresultaat is, dat na verloop van tijd uw woning er een extra verdieping heeft bijgekregen én dat uw woning significant in waarde is toegenomen. Dat geldt zeker in plaatsen als Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht.

Wij geven 30 jaar garantie op werking van Kriztal®

Wanneer een door Kriztal® gecertificeerd bedrijf uw lekke kelder in Dordrecht duurzaam heeft gerepareerd, ondervindt u geen hinder meer van water in kelder. Om u die zekerheid te geven ontvangt u van ons een schriftelijke garantie van maar liefst 30 jaar op de werking van Kriztal® . U kunt dus zonder zorgen uw lekke kelder transformeren tot een luxe souterrain, kantoor, man-cave, televisiekamer of fitnessruimte. Dit zorgt in plaatsen als Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht voor een dermate forse waardestijging van uw woning, die de investeringskosten van de reparatie ruimschoots overstijgt.

Bel telefoon 085 – 0653465 of stuur een e-mail naar contact voor meer informatie over het definitief verhelpen van een lekke kelder Dordrecht.