Lekke kelder kan duurzaam worden hersteld

30 jaar garantie op de duurzame werking van Kriztal®

Veel woningen en gebouwen hebben in ons waterrijke land last van een lekke kelder. En dat zorgt niet alleen voor de nodige ergernis, omdat een kelder die lek is als ruimte niet gebruikt kan worden en waarde verminderend is voor een pand. Een lekke kelder is bovendien ongezond voor mensen die in een pand wonen of werken. Dit ernstige vochtprobleem kan vandaag de dag sinds de introductie van Kriztal® duurzaam worden opgelost. U kunt binnen afzienbare tijd uw lekke kelder een complete metamorfose laten ondergaan en veranderen in een luxe souterrain, kantoor, man-cave, muziekkamer of fitnessruimte.

Oorzaken ontstaan lekke kelder

Veel mensen denken dat een vochtige of kelder die lek is in vrijwel alle gevallen ontstaat door de hoogte van het grondwater. Dat is een misvatting. De specialisten van de door Kriztal® gecertificeerde bedrijven worden met grote regelmaat geconfronteerd met ernstige constructiefouten op het gebied van de afdichting vloer en kelderwanden en plafond kelderwanden. Maar ook zaken als de slechte kwaliteit van de pleisterlagen, ventilatie, verandering in de naaste omgeving als gevolg van bouwwerkzaamheden en de conditie van het gebruikte materiaal in een kelder zorgen voor vochtproblemen en een lekke kelder.

Kriztal® biedt duurzame en definitieve oplossing lekke kelder

Overweegt u om net als veel eigenaren van woningen en kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Gouda, Venlo, Haarlem, Delft, Utrecht, Tiel en het Rivierengebied van uw lekke kelder een functionele droge ruimte te maken? Neem dan voor een oriënterend gesprek of vrijblijvende offerte beslist contact met ons op. In tegenstelling tot veel andere bedrijven lossen wij met Kriztal® de oorzaak van het vochtprobleem in uw kelder duurzaam op. U ontvangt van ons een schriftelijke garantie van 30 jaar op de werking van Kriztal® .

Bel voor meer informatie over het oplossen van een lekke kelder telefoon 085 – 0653465 of stuur een e-mail naar contact