Projecten

Ook uw kelder weer waterdicht? Bel of mail voor een vrijblijvende opname en offerte!

OF KIJK OP DE CONTACTPAGINA VOOR DE DICHTSTBIJZIJNDE KRIZTAL® VESTIGING

  • Vrijblijvend kelderdichting advies
  • Kriztal® voor alle vochtproblemen
  • Kriztal® voor lekke kelders en souterrains

KRIZTAL® internationaal patent nummer : NL1044023B1

KRIZTAL® HERSTELT / KRIZTAL® BESCHERMT

Project Welschen II te Rotterdam

4 jaar geleden ( 2020 ) begonnen met de begrotingen en planningen voor dit meer jaren project. Het project omvatte het transformeren van 320 portiekwoningen naar 305 moderne comfortabele woning, project geschiede in 4 fasen.
Vanuit de hoofdaannemer Slokker Bouwgroep vestiging Breda het vertrouwen gekregen om alle bergingen van dit werk geheel waterdicht te maken met KRIZTAL®.
Vanuit Kriztal internationaal BV hebben wij  voor alle vier de fasen dan ook  alle waterdichting materialen geleverd. Iets waar wij dan ook trots op zijn.
Ook trots zijn wij op Stukadoors bedrijf van Baal BV. Wat zij deden was echt vakwerk, mooi en strak stukadoorwerk, dit met een zware mortel, de mortel is geheel cementgebonden en water dichtend.
Inmiddels zijn wij voor het waterdicht maken van de bergingen nu medio 2024 toegekomen aan de laatste units, en dan zit de levering van materialen  voor Kriztal® internationaal voor dit mooie meer jaren project er op
www.kriztal.nl
KRIZTAL® herstelt / KRIZTAL® beschermt

KRIZTAL® patentnr : NL1044023B1

Werk: Blusput / opdrachtgever Pro Rail

Ook voor het waterdicht maken van blusputten wordt Kriztal® succesvol ingezet. In deze was er sprake van waterlekkage in de wand en de bodem van de put, dit ter plaatse waar de doorvoerbuizen door de wand cq bodem heen gingen. De lekkage was van dien aard dat meer dan de helft van de put gevuld was met water. Als eerste is dan ook het water uit de put weggepompt. Vervolgens is de aansluiting doorvoer buis / wand cq bodem verdiept uitgekapt en geheel gedicht met Kriztal® DVD, vervolgens nagewerkt met Kriztal®1. De put is daarna waterdicht. Klant tevreden en wij tevreden.

uitvoerend bedrijf :

VDE-Vastgoedonderhoud dhr. N. van den Ende / tel: 06 51538657 / www.vde-vastgoedonderhoud.nl / info@vde-vastgoedonderhoud.nl

Werk: Kelder particulier te Rijsbergen

In deze kelder stond het water tot een halve meter hoog, de oorzaak hiervan was een lekke kim ( overgang vloer in wanden ) en lekkage door de onderste lagen van de gemetselde wanden.  van Baalkelderafdichtingen heeft de kim verdiept uitgekapt en de voegen uitgehaald. Vervolgens is het binnenstromend water gestopt met Kriztal® Plug. De kim en de voegen zijn verder afgedicht met Kriztal® Barri, de afdichtingen zijn verder voorzien van Kriztal®1. Kriztal® groeit tegen de waterdruk in door de constructie heen en door middel van kristallisatie wordt alles waterdicht. voor de afwerking heeft van Baal Kelderafdichtingen de wanden voorzien van een waterdichte cementgebonden stuclaag op kleur van Betondokter ( onderdeel van Kriztal ) Het resultaat mag gezien worden, strak en vlak en bovenal waterdicht.

Uitvoerend bedrijf:

van Baal kelderafdichtingen / tel: 076 5968291

www.vanbaalkelderafdichtingen.nl  /  info@vanbaalkelderafdichtingen.nl

Waterdicht maken lekkage’s kim en wanden souterrain Amsterdam

Hilthu Betontechnieken uit Almere heeft op vakkundige wijze een souterrain in  Amsterdam met Kriztal® waterdicht gemaakt. Als eerst zijn hier de wanden schoon geschuurd en de slechte voegen verwijderd en vervangen door Kriztal® Barri. De kim is uitgekapt en gedicht met Kriztal® Plug en Kriztal® Barri.

Scheuren in de wanden zijn verdiept uitgekapt en waterdicht gemaakt met Kriztal® Barri. Nadien is de gehele wand en kim behandeld met Kriztal®1. Souterrain is op deze wijze geheel waterdicht gemaakt, geen lekkages meer.

Hilthu Betontechnieken

tel: 06-40489824 / info@hilthubetontechnieken.nl

Kelder lekkage

Bijgevoegde kelder was waterdoorlatend in de vloer en de wanden. De scheuren en kim in de vloer en de wanden zijn verdiept uitgekapt en gedicht met Kriztal® Plug en Kriztal® Barri.  Vervolgens is de vloer en wanden geheel in de Kriztal®1 gezet. Deze kelder is gegarandeerd waterdicht.

Kriztal® als het waterdicht moet zijn.

Een werk van: Hilthu Betontechnieken / 06 40 48 98 24 / info@hilthubetontechnieken.nl

Werk: kelder in Bedum, Groningen

In een kelder in Bedum, Groningen zaten scheuren. Deze scheuren waren veroorzaakt door de aardbevingen die in Groningen plaatsvonden. Voor dit werk was ondersteuning nodig (bovenstaande foto, linker kant). Om deze scheur te kunnen dichten moest de scheur eerst verder worden opengekapt. Deze scheur is definitief gedicht met producten van Kriztal®. Ook na enkele jaren en enkel bevingen verder een blijvend positief resultaat met KRIZTAL®. KRIZTAL® patentnr. NL1044023B1

KRIZTAL® HERSTELT / KRIZTAL® BESCHERMT

Werk in Bedum
Werk in Bedum
Werk in Bedum