Projecten

Ook uw kelder weer waterdicht? Bel of mail voor een vrijblijvende opname en offerte!

Wij werken met een vaste groep mensen, deze vakmensen doen dit werk al vele jaren en weten dan ook wat zij doen. Nadat er een aanvraag is gedaan wordt er met de aanvrager overlegd of er eerst een richtprijs op basis van de aangeleverde informatie opgesteld dient te worden en dat er nadien een opname plaats vindt, of dat er gelijk een opname van het werk wordt gedaan voor een offerte. Voordat er met het werk wordt begonnen, wordt de gang van zaken vooraf met u doorgenomen, dit om verrassingen te voorkomen. De toegang waar wij langs lopen naar de kelder toe wordt netjes afgedekt zodat uw vloer naar de kelder toe mooi en schoon blijft. Wij injecteren niet, dit omdat wij weten dat dat voor de lange duur geen oplossing is. Wij werken met KRIZTAL®, hierdoor kunnen wij 30 jaar garantie geven op de werking van onze materialen. Nadat wij uw kelder hebben gedicht, ruimen wij alles weer netjes op.

  • Vrijblijvend kelderdichting advies
  • Kriztal® voor alle vochtproblemen
  • Kriztal® voor lekke kelders en souterrains

Project Welschen II te Rotterdam

4 jaar geleden ( 2020 ) begonnen met de begrotingen en planningen voor dit meer jaren project. Het project omvatte het transformeren van 320 portiekwoningen naar 305 moderne comfortabele woning, project geschiede in 4 fasen.
Vanuit de hoofdaannemer Slokker Bouwgroep vestiging Breda het vertrouwen gekregen om alle bergingen van dit werk geheel waterdicht te maken met KRIZTAL®.
Vanuit Kriztal internationaal BV hebben wij  voor alle vier de fasen dan ook  alle waterdichting materialen geleverd. Iets waar wij dan ook trots op zijn.
Ook trots zijn wij op Stukadoors bedrijf van Baal BV. Wat zij deden was echt vakwerk, mooi en strak stukadoorwerk, dit met een zware mortel, de mortel is geheel cementgebonden en water dichtend.
Inmiddels zijn wij voor het waterdicht maken van de bergingen nu medio 2024 toegekomen aan de laatste units, en dan zit de levering van materialen  voor Kriztal® internationaal voor dit mooie meer jaren project er op
www.kriztal.nl
KRIZTAL® herstelt / KRIZTAL® beschermt

KRIZTAL® patentnr : NL1044023B1

Werk: Spoelput / opdrachtgever Pro Rail

Ook voor het waterdicht maken van spoelputten wordt Kriztal® succesvol ingezet. In deze was er sprake van waterlekkage in de wand en de bodem van de put, dit ter plaatse waar de doorvoerbuizen door de wand cq bodem heen gingen. De lekkage was van dien aard dat meer dan de helft van de put gevuld was met water. Als eerste is dan ook het water uit de put weggepompt. Vervolgens is de aansluiting doorvoer buis / wand cq bodem verdiept uitgekapt en geheel gedicht met Kriztal® DVD, vervolgens nagewerkt met Kriztal®1. De put is daarna waterdicht. Klant tevreden en wij tevreden.

uitvoerend bedrijf :

VDE-Vastgoedonderhoud dhr. N. van den Ende / tel: 06 51538657 / www.vde-vastgoedonderhoud.nl / info@vde-vastgoedonderhoud.nl

Werk: Lekke vloer omgeving Rotterdam

Om de lekke vloer te herstellen in de omgeving van Rotterdam zouden de tegels van de vloer moeten worden gehaald.  Omdat de opdrachtgevers de tegels graag heel wilden houden, is voor een andere oplossing gekozen.

De oplossing: de badkuip is er volledig uitgehaald. Hierdoor kon de vloer worden hersteld, zonder dat de tegels werden beschadigd. Heeft u ook een lekkage, maar wilt u dit niet laten herstellen omdat u bang bent dat u tegels worden beschadigd? U kunt bij de uitvoerder nagaan of er ook andere mogelijkheden zijn om onder de vloer te komen.

Lekke vloer omgeving Rotterdam
Lekke vloer omgeving Rotterdam

Werk: Balkons aan de Archimedes weg te Amsterdam

Aan de Archimedesweg in Amsterdam moesten balkons gerenoveerd worden. Kriztal® heeft gezorgd voor de constructieberekeningen. Het staal is vervangen en het beton is hersteld. Voor het herstellen is gebruik gemaakt van Kriztal® producten. Als laatste is het balkon gecoat.

Balkons aan de Archimedes weg te Amsterdam
Balkons aan de Archimedes weg te Amsterdam
Balkons aan de Archimedes weg te Amsterdam

Werk: kelder in Rotterdam

In een kelder in Rotterdam was er sprake van lekkage. De scheuren in de vloer en de wanden zijn verdiept uitgekapt en gedicht met Kriztal® Plug en Kriztal® Barri. Kriztal® is geschikt voor alle kleine en grote werken, voor particulier en bedrijf.

Werk Rotterdam
Werk Rotterdam

Werk: kelder in Bedum, Groningen

In een kelder in Bedum, Groningen zaten scheuren. Deze scheuren waren veroorzaakt door de aarbevingen die in Groningen plaatsvinden. Voor dit werk was ondersteuning nodig (bovenstaande foto, linker kant). Om deze scheur te kunnen dichten moest de scheur eerst verder worden opengekapt. Deze scheur is definitief gedicht met producten van Kriztal®.

Werk in Bedum
Werk in Bedum
Werk in Bedum