Werk: doorvoeren nuts voorzieningen

Wekelijks komen wij doorvoeren tegen welke niet juist zijn afgedicht. Veelal gebeurt het dat men middelen gebruikt voor de afdichting welke hier niet voor zijn ontwikkeld. Wij van KRIZTAL® hebben een mortel ontwikkeld speciaal voor het dichten van de aansluiting van mortel materialen op kunststsof doorvoeren / buizen. Ook onderstaand werk werd dan ook met zorg uitgevoerd, alle werken groot of klein zijn voor ons belangerijk, dit omdat wij bovenal kwaliteit willen leveren. Onderstaand werk werd uitgevoerd door Klunder Bouwadvies, Klunder Bouwadvies is Kriztal®.

doorvoeren nuts voorzieningen
doorvoeren nuts voorzieningen
doorvoeren nuts voorzieningen

Eerst worden de doorvoeren ontdaan van de materialen welke zijn aangebracht, vervolgens wordt alles gereinigd en worden de doorvoeren afgedicht met KRIZTAL® DVD

Doorvoeren nutsvoorzieningen
Doorvoeren nutsvoorzieningen
Lekke kim

Na het dichten het aanvullen en vlak maken met de muur met KRIZTAL® DVD.

Werk: kim lek bij dijwoning

Bij deze woning was er sprake van een forse lekkage door de kim ( kim is de overgang vloer in wanden) om een kim afdoende waterdicht te kunnen  maken is het noodzakelijk om dit te doen daar waar het probleem zit, in dit geval moest daarom dan ook de tegelvloer ingezaagd worden en de daaronder gelegen afwerkvloer uitgekapt worden. Dit opdat de waterdichting in de constructieve vloer en wanden plaats kan vinden.

De mannen van RUSBO isolatietechnieken B.V.  hebben dit dan ook op een nette en profesionele manier aangepakt en uitgevoerd.

RUSBO isolatietechnieken B.V. is een KRIZTAL® vakbedrijf.

Lekke kim
Lekke kim
Lekke kim
Lekke kim
Lekke kim
Lekke kim

Werk: optrekkend vocht souterrain Den Haag

Voor het definitief stopzetten van het optrekkend en doorslaand vocht was het in deze noodzakelijk om de onderste dertig centimeter van de muur kaal te maken, dit opdat er een laag KRIZTAL® 1 aangebracht kon worden. de kaalgemaakte delen worden vervolgens weer geheel gladgestuct met een minerale cementgebonden mortel welke is gemengd met KRIZTAL® Plast.

Werk uitgevoerd door KLUNDER BOUWADVIES een KRIZTAL® bedrijf.

Optrekkend vocht
Optrekkend vocht
Optrekkend vocht
Kelder Rotterdam
Kelder Rotterdam

Werk: Kelder te Rotterdam

Voor het herstellen en waterdicht maken van deze kelder was het noodzakelijk om 1 van de wanden te voorzien van een in het werk gestorte wand tegen de bestaande wand aan. Ook dit wordt naar tevredenheid van klant op een nette en efficiente manier uitgevoerd. De KIZTAL® mortel voor de wand draagt er zog voor dat deze 100% waterdicht wordt en blijft.

Werk uitgevoerd door RUSBO isolatietechnieken BV een KRIZTAL® vakbedrijf

Kelder te Rotterdam
Kelder Haarrlem
Kelder Haarrlem

Wand waterdicht gestort met KRIZTAL® mortels, een werk van RUSBO isolatietechnieken BV

Werk: kelder te Haarlem oppervlakte groter dan 200 m2 / probleem: lekkage door vloer en kim

Kelder met een oppervlakte van meer dan 200 m2, was geheel onbruikbaar door lekkage door de vloer en kim ( kim is de overgang vloer in wanden )door het herstellen van deze kim en scheuren in de vloer met KRIZTAL® Plug en KRIZTAL® Barri, en daaroverheen een KRIZTAL® Plast afwerkvloer is dit een mooie droge kelder geworden welke weer gebruikt kan worden.

Werk uitgevoerd door KLUNDER Bouwadvies een  KRIZTAL® vakbedrijf.

Kelder Haarlem
Kelder Haarrlem
Kelder Haarlem