Werk: doorvoeren nuts voorzieningen

Wekelijks komen wij doorvoeren tegen welke niet juist zijn afgedicht. Veelal gebeurt het dat men middelen gebruikt voor de afdichting welke hier niet voor zijn ontwikkeld. Wij van KRIZTAL® hebben een mortel ontwikkeld speciaal voor het dichten van de aansluiting van mortel materialen op kunststsof doorvoeren / buizen. Ook onderstaand werk werd dan ook met zorg uitgevoerd, alle werken groot of klein zijn voor ons belangerijk, dit omdat wij bovenal kwaliteit willen leveren.

doorvoeren nuts voorzieningen
doorvoeren nuts voorzieningen
doorvoeren nuts voorzieningen

Eerst worden de doorvoeren ontdaan van de materialen welke zijn aangebracht, vervolgens wordt alles gereinigd en worden de doorvoeren afgedicht met KRIZTAL® DVD

Doorvoeren nutsvoorzieningen
Doorvoeren nutsvoorzieningen
Lekke kim

Na het dichten het aanvullen en vlak maken met de muur met KRIZTAL® DVD.

Werk: waterdicht maken lekkende wand kunstwerk

In Bentveld is er een bijzonder kunstwerk.
Een begraven vliegtuig, waar je via een mooi betonnen trappenhuis ook nog in kan.
Helaas was de wand van metselstenen in de technische kast niet waterdicht. Met de producten van Kriztal® is de wand weer gegarandeerd waterdicht en kan de technische installatie weer terug geplaatst worden en is het kunstwerk weer zoals het hoort.

Er is een film op youtube, waar je kan zien hoe het kunstwerk is ontstaan.

https://lnkd.in/e66tav3b

uitvoerend bedrijf: Dikken Betonconservering  dhr. D. Dikken / tel: 035 – 6312715 / info@dikkenbetonconservering.nl / www.dikkenbetonconservering.nl

Werk: Lekkage door kim ( overgang vloer in wand ) en onderste deel wand

Een werk van : van Baal kelderafdichtingen

In deze kelder heeft van Baal kelderafdichtingen als eerste het water weggezogen met waterstofzuigers en vervolgens voor de bescherming van de ondergrond en het looppad voor de uit te voeren werkzaamheden afgedekt met een beschermlaag. Vervolgens is de kim uitgekapt en het onderste deel muur kaal gemaakt. Vervolgens is de kim geheel waterdicht gemaakt met Kriztal® Plug en Kriztal® Barri. Daarna deel muur in de Kriztal® 1 gezet en een strakke cementgebonden waterdichte stuclaag van Betondokter aangebracht. van Baal kelderafdichtingen heeft hier een mooi en strak werk afgeleverd, en niet te vergeten geheel waterdicht.

Van Baal kelderafdichtingen / 076 8968290 / info@vanbaalkelderafdichtingen.nl

Werk: Kelder te Rotterdam

Voor het herstellen en waterdicht maken van deze kelder was het noodzakelijk om 1 van de wanden te voorzien van een in het werk gestorte wand tegen de bestaande wand aan. Ook dit wordt naar tevredenheid van klant op een nette en efficiente manier uitgevoerd. De KIZTAL® mortel voor de wand draagt er zog voor dat deze 100% waterdicht wordt en blijft.

Kelder te Rotterdam
Kelder Haarrlem
Kelder Haarrlem

Wand waterdicht gestort met KRIZTAL® mortels, een werk van Kriztal internationaal BV

Werk: kelder te Haarlem oppervlakte groter dan 200 m2 / probleem: lekkage door vloer en kim

Kelder met een oppervlakte van meer dan 200 m2, was geheel onbruikbaar door lekkage door de vloer en kim ( kim is de overgang vloer in wanden )door het herstellen van deze kim en scheuren in de vloer met KRIZTAL® Plug en KRIZTAL® Barri, en daaroverheen een Betondokter afwerkvloer is dit een mooie droge kelder geworden welke weer gebruikt kan worden.

Kelder Haarlem
Kelder Haarrlem
Kelder Haarlem