Voor snelle actie bij nieuwbouw ook de vakmensen van KRIZTAL®

Bouwondernemer zat met een aantal lekke doorvoeren, op dinsdag heeft deze ondernemer met KRIZTAL® gebeld, op woensdag is er een KRIZTAL® vakman naar het werk gegaan die de doorvoeren vakkundig waterdicht heeft gemaakt, op de dag daarop zijn de prefab vloeren erop gedraaid.

Vanaf de melding binnen 24 uur opgelost

Snelle actie bij nieuwbouw
Snelle actie bij nieuwbouw
Snelle actie bij nieuwbouw
Snelle actie bij nieuwbouw

Ook in de zomer worden er door de Kriztal® vakmensen kelders waterdicht gemaakt met KRIZTAL® producten.

Project souterrains te Friesland

Bij dit project was er sprake van lekkage van water door de kim. Door de kim te behandelen met KRIZTAL® 1 is ook dit probleem naar tevredenheid opgelost.

Lekke Kelder Friesland
Lekke Kelder Friesland
Lekke kelder Friesland

Te hoge luchtvochtigheid en te weinig ventilatie?

Tijdens de opname van werken wordt vaak al snel duidelijk of de luchtvochtigheid en de ventilatie wel goed zijn.

Ook hierin kunnen wij u van de juiste informatie voorzien

Ventlatie Kelder
Ventlatie Kelder
Ventlatie Kelder

Project Kelder te Axel

Probleem: kelder lekkage door aansluiting plafond begane grondvloer.

De kim (overgang vloer en wanden) was als gevolg van vochtproblemen een aantal jaren geleden al in zijn geheel geïnjecteerd. Omdat niet de oorzaak van de kelder lekkage was aangepakt, maar het gevolg is er weer een lekkage ontstaan. Dit probleem doet zich na verloop van enkele jaren vaak voor, omdat er niet gekozen is voor een duurzame oplossing. Toen onze expertise werd ingeroepen constateerde onze specialist ter plaatse wat de daadwerkelijk oorzaak van de kelder lekkage was. In de overgang wanden plafond zat een bouwfout, die er voor zorgde dat er water vanuit de spouw wand naar binnen liep in plaats van naar buiten. Tevens zaten er diverse grindnesten in de wand en een horizontale stortaanzetting op circa 1.20 m1 hoogte.

Oplossing:

De grindnesten werden geheel uitgekapt en gedicht met Kriztal® barri. Ook de kim en de aanzetting wanden plafond werden geheel uitgekapt, geslepen en gedicht met Kriztal® plug en Kriztal® barri. Daarna werden de gehele wand en de kim in de Kriztal® 1 gezet. Een duurzame oplossing waar u als opdrachtgever van het Kristal® bedrijf 30 jaar garantie krijgt.

Kelder Axel
Kelder Axel