Project souterrain te Amsterdam

Probleem: lekkage door scheuren in vloer en kim (kim is de overgang vloer in wanden)

De vloer was op diverze plaatsen gescheurd en waterdoorlatend, tevens was de kim lek.Door de kim geheel uit te kappen en te slijpen en te dichten met Kriztal® Barri, is deze weer waterdicht gemaakt.De scheuren in de vloer zijn uitgekapt en gedicht met Kriztal® Plug. Daarna is de gehele vloer opgeschuurd en in de Kriztal® 1 geplaatst. Deze vloer is nu gegarandeerd waterdicht door de werking van Kriztal®.

Soutarain Amsterdam
Soutarain Amsterdam

Project scheur in vloer te Groningen (provincie)

Probleem: Scheur in betonnen vloer welke waterdoorlatend was

Deze scheur in de vloer liet continu water door, de waterdruk was dan ook vrij hoog. Om deze afdoende en definitief te kunnen dichten moest de scheur eerst verder opengekapt worden, dit om zodoende de reparatie op voldoende diepte in de scheur uit te kunnen voeren. Na dichting scheur en deze vlak te hebben afgewerkt met de vloer is deze reparatie nagewerkt met Kriztal®1. Kriztal®1 groeit tegen de waterdruk in door de cementgebonden constructie heen en dicht alle openstaande porien en haarscheuren. Ook in Groningen ( aardbeving gebied )  is het herstellen van problemen met Kristal® producten zeer effectief. Bovenstaande scheur is dan ook definitief met gebruik van Kriztal® gedicht.

Project scheur in vloer te Groningen
Lekkage dijkwoning
Lekkage dijkwoning
Lekkage dijkwoning

Project dijkwoning te Rotterdam

Probleem: muur aan de zijde van de dijk staat continu onder waterdruk en was in de loop der tijd poreus geworden en er zaten kleine scheuren in de wand.

Deze muur van de dijkwoning is door de Kriztal® vakmensen geheel nagekeken op scheuren en vervolgens alle scheuren gedicht volgens de richtlijnen van het kriztal® handboek. Vervolgens is de gehele muur inclusief de kim in de Kriztal® 1 gezet. Na verloop van twee weken was deze gehele muur dichtgegroeid en liet geen water meer door.Ook hier werd Kriztal® dan ook succesvol ingezet.

Dijkwoning Rotterdam
Lekkage dijkwoning
Lekkage dijkwoning

Dillatatie’s parkeergarage te Amsterdam

In een parkeergarage te Amsterdam is al enkele jaren overlast door de lekkage’s via de dillatatie’s. Deze dillatatie’s zijn al enkele malen getracht te dichten middels injectie en bitumen.

Lekke kelder Amsterdam
Lekke kelder Amsterdam
Lekke kelder Amsterdam

De injectie in de dillatatie’s heeft niet geholpen, er bleef sprake van ernstige lekkage.

Om dit soort van problemen goed en blijvend op te lossen is er maar 1 oplossing en dat is de dillatatie verdiept openhalen en dan van binnenuit weer te dichten, dit met materialen welke met de werking van de vloerdelen meegaan.

Lekke kelder Amsterdam
Lekke kelder Amsterdam
Lekke kelder Amsterdam

Na dichting van de dillatatie het afwerken hiervan, hiervoor wordt er eeerst een voegenband toegepast welke wordt afgegeoten met een zelfnivilerende vloeibare kit. Na droging kit blijft deze flexibel en mechanisch belastbaar.

Lekke kelder Amsterdam
Lekke kelder Amsterdam
Lekke kelder Amsterdam
Lekke kelder Amsterdam

Na het afwerken met gietkit worden de randen van de dillatie nagewerkt met KRIZTAL® 1 om ook het omliggende van de dillatatie te voorzien van een optimale dichting.

Kelders Nederland

Dagelijks maken wij kelders welke lek weer waterdicht, dit in het gehele land. Hieronder een voorbeeld van tijdens het werk en wanneer het werk is gedaan.

Tijdens het aanbrengen van Kriztal®1
Kelder geheel in de Kriztal®1

Of de kelder nu geheel van beton is of van metselwerk met een cementgebonden raaplaag eroverheen, in alle gevallen kunnen wij er mee uit de voeten. De eindkleur van ons werk is grijs en mag na circa 28 dagen verder afgewerkt worden. Voor de afwerkingen geven wij altijd vrijblijvend en kosteloos advies.

Heeft u ook last van een lekkende kelder of souterrain of andere betonproblemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte. U weet op werkdagen binnen 24 uur wat de kosten zijn voor uw werk, dat verplicht u tot niets.

Wanneer het standaard kelders zijn met bepaalde afmetingen dan worden er heldere, duidelijke en vaste tarieven gehanteerd. Indien uw kelder afwijkt van standaard of er ziten tegels of verf op vloer en/ of wanden, dan wordt er een offerte op maat gemaakt, u weet van te voren waar u aan toe bent. Voordat u overgaat tot opdrachtverstrekking weet u al wat er gaat gebeuren en niet te vergeten u weet van te voren wat de totale kosten zijn, geen nare verrassingen achteraf. Door onze garantie van dertig jaar weet u ook dat mocht er toch nog vocht binnenkomen, dan wordt dat geheel kosteloos hersteld. Planning van het werk wordt in overleg met de klant afgestemd.

Graag uw mogelijkheden weten? Bel of mail voor gratis advies of een vrijblijvende offerte 

Tel.:085 065 3465

Mail: info@kriztal.nl 

KRIZTAL® als het waterdicht moet zijn