Vochtbestrijding met een duurzaam resultaat

Kriztal® maakt gegarandeerd een einde aan optrekkend vocht

Heeft u last van schimmels en vochtkringen op uw muren? Dan heeft u last van optrekkend vocht. U moet hier beslist iets aan doen. Niet alleen tast dit het woongenot aan, maar een vochtige woning is sterk van invloed op de gezondheid van haar bewoners. In bijzonder mensen met longproblemen, zoals astma en bronchitis. Effectieve vochtbestrijding met Kriztal® lost dit probleem definitief voor u op.

Hoe stoppen we optrekkend vocht?

De oorzaak van optrekkend vocht ligt vrijwel altijd in de kruipruimte. Voor een duurzame en effectieve vochtbestrijding moeten we de fundering onder de vloerbalken aanpakken. We doen dit door de fundering schoon te maken en te behandelen met Kriztal® 1. Na een behandeling met Kriztal® 1 zult u geen last van optrekkend vocht meer hebben. Ook worden door onze gecertificeerde collega’s de balkkoppen geïnspecteerd en indien nodig door nieuwe stukken balk vervangen. Ook zullen we metingen doen aangaande de gewenste ventilatie in de kruipruimte. Wanneer blijkt dat deze onvoldoende is, plaatsen we extra ventilatie bij. Als de werkzaamheden onder de vloer zijn afgerond, herstellen we de wanden boven de vloer. Tevens brengen we een laag aan tot een hoogte van 1.00 m1 tegen omgevingsvocht. Door deze behandeling is de oorzaak van het optrekkend vocht permanent stopgezet. U ontvangt bovendien op de werking van Kriztal® 30 jaar garantie.

Duurzame vochtbestrijding vochtdoorslag bij muren met Kriztal®

Vochtdoorslag bij muren herkennen we onder meer aan afbladderende muurverf, kapot pleisterwerk, vloerbalkkoppen die nat en verrot zijn. Ook zout uitvloeiingen duiden op een teveel aan vocht in muurwerk. Doorslaand vocht bij gemetselde muren komt voor in kelders, maar ook bij dijkwoningen en souterrains. Vochtige en natte muren veroorzaken erg veel warmteverlies en zorgen voor een onbehaaglijk en ongezond binnenklimaat. Onze mensen beschikken over het vakmanschap om de muren met Kriztal® weer duurzaam waterdicht te krijgen. Dat geldt ook voor beton wanden van kelders en parkeergarages.

Kriztal® de milieuvriendelijke vochtbestrijding van de 21e eeuw

Heeft u last van vochtproblemen? Kies voor Kriztal® de spraakmakende en milieuvriendelijke vochtbestrijding van de 21e eeuw. Onze gecertificeerde bedrijven maken gegarandeerd een einde aan uw vochtproblemen. Raadpleeg voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak op locatie de rubriek contact