Vochtwering is vaak oppervlaktebehandeling

Niet de oorzaak maar het gevolg wordt tijdelijk verholpen

Veel kelders in ons land hebben vochtproblemen. Vooral in steden als Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Delft, Gouda, Venlo en regio’s als het Rivierengebied, het zuidwesten van Friesland en het zuidoosten van Drenthe hebben bewoners hier mee te maken. Men probeert de vochtproblemen in een kelder op te lossen door het kopen van vochtwering producten. Helaas blijkt na verloop van tijd dat de gekochte vochtwering producten niet afdoende hun werk doen. En dat is logisch. Niet de oorzaak, maar het gevolg wordt met vochtwering producten behandeld. Vochtproblemen, vervelende geuren en de overlast van schimmels en ongedierte blijven bestaan. Het resultaat is, dat de meeste bewoners geen gebruik kunnen maken van de grote en unieke ruimte die hun kelder biedt.

Tijdelijke vochtwering of definitieve totaaloplossing voor uw kelder

De door Kristal® gecertificeerde bedrijven bieden geen tijdelijke vochtwering oplossing aan, omdat u na verloop van tijd weer te maken krijgt met vochtproblemen. In onze optiek is vochtwering alleen namelijk onvoldoende. Daarvoor verwijzen wij u graag naar andere aanbieders. De door Kristal® gecertificeerde bedrijven bieden een totaaloplossing voor alle vochtproblemen aan, die te maken hebben met optrekkend vocht, lekke kelders of doorslaand vocht. Alleen dan kunt u binnen afzienbare tijd gebruik gaan maken van de grote ruimte die de kelder biedt. Denk hierbij aan een bestemming als man cave, tv / muziek kamer, kantoor, bioscoop, sportstudio of woonruimte etc. Dankzij deze betaalbare aanpassing wordt uw woning bovendien aanmerkelijk meer waard.

Permanente vochtwering kelder is voor Kristal® geen probleem

Wanneer u een kelder met vochtproblemen heeft kunnen wij deze volledig voor u oplossen. Neem daarom geen halve maatregelen door alleen voor vochtwering te kiezen. Schakel een door Kriztal® gecertificeerd bedrijf in, dat gespecialiseerd is in het duurzaam dichten van vochtige kelders. Nadat uw kelder duurzaam met Kriztal® is gedicht en gerepareerd kunt u blijvend genieten van een droge kelder. U ontvangt een schriftelijke garantie van 30 jaar op de duurzame werking van Kriztal® die overdraagbaar is wanneer u uw huis verkoopt.

Voor meer informatie over de permanente vochtwering voor uw kelder belt u telefoon 085 – 0653465 of stuurt u een e-mail naar contact