Water in de kelder vereist uw aandacht

Signaal dat er een ernstig vochtprobleem in uw kelder is

Wanneer er water in de kelder van uw woning staat is het meer dan gewenst dat u hier aandacht aan besteedt. Waarschijnlijk heeft u te maken met vochtdoorslag of zelfs scheuren in uw keldervloer of wanden. Kijk hier a.u.b. zorgvuldig naar, want wanneer dit proces begint zet zich dat versneld voort als gevolg van het water in de kelder.

Wat kunnen de gevolgen van water in de kelder zijn?

Uw woning is op de fundering en uw kelder gebouwd. Wanneer er water in de kelder blijft liggen helpt dit niet alleen mee om het slijtage proces van de wanden en vloer van uw kelder te versnellen. Dit geldt ook voor de fundering van uw woning. Optrekkend vocht kan zelfs de draagbalken van vloer van de begane grond gaan aantasten. Ook zal het leefklimaat binnen uw woning versneld achteruit gaan, omdat het water in kelder de perfecte basis is voor het ontstaan van schimmels en ongedierte. Daarnaast zal er uit uw kelder een steeds sterkere penetrante geur gaan komen. Kortom uw aandacht is vereist.

Kriztal® biedt duurzame oplossing voor water in de kelder

Wilt u nooit meer geconfronteerd worden met water in de kelder en overweegt u om van uw kelder een unieke functionele ruimte te maken? Schakel dan beslist een van de door Kriztal® gecertificeerde bedrijven in. Hun totaaloplossing zorgt er niet alleen voor dat uw kelder duurzaam droog wordt en blijft, maar stelt u tevens in de gelegenheid om van uw kelder een unieke ruimte te maken die waarde vermeerderend is voor uw woning. Wat dacht u van uw eigen huisbioscoop, kantoor, man cave, hobby kamer of extra woonruimte? En wellicht nog belangrijker het leefklimaat in uw woning wordt optimaal.

Verander uw lekke kelder in een unieke functionele droge leefruimte

Overweegt u om net als veel eigenaren van woningen en kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Gouda, Venlo, Haarlem, Delft, Utrecht, Tiel en het Rivierengebied van uw lekke kelder een functionele droge ruimte te maken? Neem dan voor een oriënterend gesprek of vrijblijvende offerte beslist contact met ons op. In tegenstelling tot veel andere bedrijven lossen wij met Kriztal® de oorzaak van het vochtprobleem in uw kelder duurzaam op. U ontvangt van ons een schriftelijke garantie van 30 jaar op de duurzame werking van Kriztal® .

Bel voor meer informatie over het oplossen van water in de kelder telefoon 085 – 0653465 of stuur een e-mail naar contact